Користиме колачиња за да ви го обезбедиме најдоброто можно доживување при користење на нашата веб-страница. Се согласувате со нашата употреба на колачиња во вашиот уред ако продолжите да ја користите нашата веб-страница.

За нас

Енеа ДОО е водечки дистрибутер на квалитетни, познати брендови кои се движат од прехрамбени и непрехрамбени производи, технички и електрични апарати, ХОРЕКА Палета на производи и многу други, Богатиот и разновиден спектар на брендови и производи бара висок степен на флексибилност, отвореноста на постојани промени, флексибилна организација и инвестирање во развој на луѓето и во брендовите.

Нашата цел е да генерираме одржлив раст на бизнисот и да создадеме додадена вредност за нашите деловни партнери и за брендовите во нашето портфолио. Нашите клиенти се сите релевантни и реномирани учесници на пазарот кои се движат од големи мултинационални синџири, локалните малопродажни синџири, продавници на големо, аптеки, независни локални трговци, B2B претприемачи и специјализирани продажни канали. Енеа ДОО е партнер кој најдобро ги задоволува потребите на нашите деловни партнери со оптимална мешавина на придонесот од производи, услуги, флексибилност и локална експертиза.

Со тим од страстни професионални експерти, ние нудиме целосни и сеопфатни бизнис решенија за продажба, логистички услуги, маркетинг услуги и управување со брендот, за сите брендови во нашето портфолио.


НАШИТЕ УСЛУГИ

Енеа ДОО нуди целосни и сеопфатни бизнис решенија за продажба и дистрибуција, логистички услуги, маркетинг и бренд менаџмент услуги за голем број различни индустрии и бизнис области.

Ние нудиме услуги со супериорен квалитет на нашите принципали и на клиентите им носиме бизнис вредност, раст и развој..